Начини за твърдо и по-пълно гърди

Красив бюст е на разположение на всяка жена. Благодарение на подходящото лечение и правилния подбор на сутиен, той може да бъде изкушаващ, здрав и здрав.

Самоуправление или малко грижи

Красивият бюст е здрав бюст, така че ежедневието трябва да гледа, да се докосва и да изследва гърдите. Всяка промяна, настъпила в гърдите и брадавици, ще бъде по-лесно забележима, ако тестът се провежда в същия ден от месеца. Най-доброто време за менструация на жени ще бъде времето след края на периода, попадащ в дните между 6 и 10 дни от цикъла. Това е важно, защото гърдите в това кратко време са меки и в същото време по-малко чувствителни към допир. В случая на жени, които са в менопауза и тези, които го премина, изборът на деня няма значение – тя може да бъде всеки ден през месеца. Изследването на гърдата е дейност, която не трябва да бъде пренебрегвана от никоя жена. Благодарение на него е възможно да се открият ранните промени рано. Отнема само няколко минути, за да видите дали всичко е наред и гърдите са безопасни и здрави. Най-важните точки, които трябва да се отбележи, че външния вид на кожата, формата на гърдата, както и състоянието на брадавици (или не секретират течност) и промени осезаемо на пипане, например. Неестествено изпъкналост. Всички съмнения трябва да се консултират с Вашия лекар. Не забравяйте за мамография и ултразвук и редовни посещения на гинеколога.

Това, което прави бюстът да изглежда по-твърд и по-пълен е и масажът. Кожата около него не обича горещата вода, защото разрушава защитния липиден слой. За това той обича редуващия се горещ и студен масаж с поток от вода. Като насочвате потока на копчето за душ на гърдите, можете да направите осемцифрено движение, което да покрива и двете гърди. След това вземете кръгови движения wsmarować овлажняващи козметични продукти, напр., Бадемово масло, масло от арган, масло от пшеничен зародиш, кимион, сминдух, макадамия, кокос или зехтин. Какво още можеш да направиш за красив бюст? Масаж ръкавица груба хавлиена кърпа или гъба може значително да подобри състоянието на гърдата, в същото време, ако използвате балсам по време на операция или маслини.

Пилинг и маски – пълна газ

Ежедневната грижа за хидратиране на кожата се отплаща с красив вид. Поради факта, че кожата е тънка и крехка, и лесно се подлага на дехидратация, добре, да бъдат използвани за крема се състои м Ал.. Екстракт от бръшлян, морски водорасли, екстракт от хвощ и зелен чай ускорява регенерацията и стягане кожата и витамините В, витамин А, С и Е, както и овлажняващо какаово масло и хиалуронова киселина.

В допълнение към по-гъвкавите и овлажняващи процедури, също и пилингът е лечение, запазено за кожата на бюста. Най-добри резултати могат да бъдат постигнати с домашно приготвени смеси, например ананас или круша. Винаги след ексфолирането на мъртвата кожа си струва да приложите хранителна маска, която ще направи кожата овлажнена и подхранвана. Има маски например от мед, зехтин или сметана.

Диета и упражнения за красиви гърди

Много, дори твърда кожа, зависи от начина, по който ядете. Какво е най-важно за гърдите? На първо място, добре дошли в група Б, която може да се намери в млечните продукти и в зърнените култури. Други витамини, които не трябва да се забравят, са А, Е и С, които предпазват от свободни радикали, забавят процеса на стареене на кожата. Разбира се, най-лесният начин да ги намерите е в плодовете и зеленчуците. Особено важен зеленчук е моркът, който осигурява бета-каротин. Правилната хидратация спомага и за подобряване на външния вид на кожата. Струва си да се помни, че внезапната загуба на тегло или умора работи зле за него, причинявайки стрии и загуба на твърдост.

Какво ще ви даде диета без подходящо упражнение? Ролята на физическата активност в човешкия живот е безценна. Също така, желанието за повдигане и укрепване на гърдите е свързано с упражнения. Основата тук е натискане и плуване, а вие също можете да повдигнете гири. Укрепването на гръдните мускули е първата стъпка. Въпреки това, правилната, изправена стойка също има голямо влияние върху външния си вид.

Знаете ли вашия размер или как да изберете сутиен?

Станик е едно от най-важните неща в женския гардероб, поради което неговият избор става толкова важен. С правилния купата и съвпадение на веригата, гърдите могат да се представят и се чувствам страхотно, която също така подобрява настроението, самочувствието и комфорт жени. Неправилно избраният сутиен може да причини проблеми с естетиката: прекалено малките ще компресират и деформират гърдите, а прекалено големите ги изкривяват, като неправилно поддържат бюста.

Един от основните параметри на сутиена е неговата обиколка. Измерена под гърдите с измервателна лента, поставена директно под гърдите, трябва да даде отговор, какъв размер ще бъде идеален за поддържане на гърдите. Когато измервате, оставете въздуха от белите дробове и затегнете чашата, така че да прилепне справедливо към кожата, но не достатъчно, за да затрудните дишането или да причините болка. Като правило резултатът трябва да бъде закръглен надолу, например когато периферното измервателно устройство измерва 77 см, резултатът се подценява до 75. Защо тази практика? Е, всеки, дори и висококачествен сутиен, се разтяга.

Правилната схема е едно нещо, но как да изберем купа? Измерването трябва да започне с поставянето на линиите хоризонтално на височината на брадавици. Измервателната лента трябва свободно да поддържа гърдите. В този случай резултатът е правилен, не бива да се подценява или преувеличава. Когато се опитвате върху сутиен, огънете надолу и след това го закрепете към най-хлабавата кука.

Правилото е едно: чрез промяна на периметъра до по-голяма, чашата намалява. Това правило работи по два начина, т.е. ако изборът попада в по-тесен периметър, след като това решение е необходимо да се достигне за по-голямата чаша.

Как да изберем сутиен

Начини да се уверите, че сутиенът ви е идеален за гърдите ви, има няколко. Първият индикатор е гърба на сутиен, който трябва да лежи хоризонтално, т.е. да не се движи или да се движи, докато го носите. След това погледнете отпред, ако гърдите са леко повдигнати. Регулирането на лентите не е добро решение, защото на първо място трябва да се коригира обиколката на сутиена. Каишките не могат да влязат в ръцете ви, а теглото на гърдите трябва да почива само на периметъра под бюста. Следващата стъпка е да проверите дали гърдите са изцяло в чашите. Чувствителност може да бъде постигната, когато се гледа в областта на подмишниците – ако малки гънки не се образуват там, чашата е достатъчно голяма. Въпреки това, ако чашата бръчки или гънки, вместо гладко обгражда гърдите, тя е твърде свободна и трябва да достигнете за по-малка. Тогава вниманието трябва да се съсредоточи върху обезкостяването и начина, по който лежат. Тя е оптимална, когато се вписват гладко на гръдния кош и не се припокриват по гърдите на нито едно място. Те трябва да са под бюста, а отстрани да се организират, сякаш ще бъдат в средата на подмишниците. Благодарение на тази подредба те няма да могат да чукат и да се навеждат на гърдите. Последната стъпка е да направите някои внезапни движения в вече настроената и закопчана сутиен, която ще ви позволи да се уверите в правилния размер. Ако сутиенът остане на място по време на наклона, скача или завърта на тялото и гърдите не се изплъзват от него, сутиенът вероятно е правилно избран.

Въпросът „как да изберем сутиен“ е зададен от много жени. Правилно избраното бельо е в състояние да подобри благосъстоянието и комфорта и да осигури чувство за сигурност. И това, както и редовното провеждане на лечебни процедури, както и грижата за правилното хранене и упражнения ще ви позволят да се насладите на пълни, красиви и красиви гърди.