candidol мнения

Candidol – съставки, форум, мнения, аптека

Микозата на краката е проблем, с който много хора се борят. Гъбичната инфекция най-често засяга стъпалата, пространствата между пръстите и ноктите. Болестта причинява множество комплекси и дискомфорт. Много хора се срамуват да признаят, че имат проблем с микоза, затова не започват лечение, което е много голяма грешка. Ако не искаме да посетим лекар, можем да се опитаме да се отървем от гъбичките по краката си с природни средства без рецепта. Един от тях е Candidol, който става все по-популярен на пазара. Какво е това лекарство и действително ли действа срещу микозата?

Какво е Candidol?

Candidol е уникален препарат под формата на деликатен крем, който много приятно обгръща кожата ни, без да оставя мазен филм на повърхността си. Продуктът се абсорбира старателно в най-дълбоките слоеве на кожата, регулирайки нейното pH. Благодарение на това Candidol предотвратява неприятната миризма на краката ни и има бактерициден ефект. Продуктът бързо и ефективно се отървава дори от напреднала микоза, възстановявайки красивия външен вид на краката и ноктите ни. Естественият състав на крема е в състояние да се справи с всички видове гъбички и бактерии. Когато използваме крема, не трябва да се притесняваме за нежелани ефекти, тъй като благодарение на съставките, които са 100 процента естествени – Candidol е напълно безопасен. Според многобройни проучвания и клинични тестове, кремът е в състояние да се справи с микозата само за две седмици! Разбира се, при системно използване. Как действа Candidol върху кожата и ноктите?

Как действа Candidol върху кожата и ноктите?

Препаратът Candidol е фунгициден и бактериостатичен. Той отива директно към гъбичните клетки и забавя растежа на своите колонии. Това, което му дава предимство пред други лекарства от този тип, е неговото противовъзпалително и антибактериално действие, което допълнително се бори със споровите форми. Краката ни изглеждат здрави и гладки. Пукнатините и раните изчезват от петите. Кожата накрая става перфектно овлажнена и обезцветяването изчезва от повърхността ѝ. Хидратацията кара краката ни да спрат сърбежа. Кремът допълнително подхранва нокътната плочка и им позволява да дишат, създавайки защитна бариера срещу гъбички на повърхността им. Ноктите стават здрави и здрави с времето.

candidol коментари

Какво е Candidol?

Ефективността на крема се основава на напълно естествен състав. В продължение на много години учените изучават най-добрите съставки, които имат обширни фунгицидни свойства. В крайна сметка те успяха да измислят перфектната формула, която не само се бори с гъбичките, но и предпазва краката ни от повторната поява на трихофития. Кремът Candidol съдържа:

  • масло от чаено дърво
  • екстракт от черен оман
  • сяра
  • Колоидно сребро
  • масло от хвойна
  • терпинени

Как да използвам Candidol?

Кремът Candidol се използва два пъти дневно. Преди да приложите обаче, трябва много добре да измиете и подсушите краката си. Също така е важно да не използвате една и съща кърпа. Трябва да се измива прясно всеки път, за да не се върне гъбичката към кожата. Най-добре е да използвате Candidol сутрин и вечер преди лягане. Цялата терапия трябва да продължи около 3-4 седмици. Първите ефекти ще се появят след първата седмица на редовната употреба.

Candidol – отзиви

В мрежата можете да намерите много положителни мнения за ефекта на крема върху стъпалото на атлета Candidol. Би било трудно да се намери нещо негативно в продукт с толкова деликатен, естествен състав. Тези, които са успели да тестват гела Candidol, се изразяват на форуми и тематични страници, където изливат емоциите си и дават отзиви. Нека проверим какво казват те за крема Candidol. По-долу са избрани няколко.

Nikolina, на 48 години

Мисля, че получих микоза в магазин за обувки. Напоследък не съм посещавал места като плувен басейн или сауна, така че подозирам, че някой с микоза е отишъл в магазин за обувки. За съжаление имам склонност към микоза и ми се връща от време на време, така че е достатъчен нежен контакт с бактерия или гъбички и кожата ми вече е заразена. За щастие след последния път приготвих крем Candidol, който купих и нямах възможност да опитам. Кремът помогна много бързо и успешно се справи с инфекцията. Доволен съм от него, затова го препоръчвам.

Ludmil, на 24 години

Аз съм спортист и тренирам много. Всеки ден краката ми са изложени на стягане в обувките, големи натоварвания и пот. Честите посещения на фитнес залата и фитнеса означаваха, че по петите ми се появиха пукнатини и кожата по краката ми изсъхна ужасно и стана жълтеникава. Първоначално си помислих, че е грешка, че нямам време да се грижа за краката си, но когато усетих вонята, разбрах, че това е микоза. Треньорът ми препоръча Candidol, който бързо се справи с неприятната миризма и с времето дори помогна за изсушаване на кожата и пукнатини по петите. Препоръчвам от сърце!

Radoslav, на 31 години

Заразих се с микоза в басейна. Глупава случайност, защото забравих да си взема джапанките от вкъщи. Открих, че ако отида веднъж бос, нищо няма да се случи. За съжаление … случи се. Започнах да усещам неприятен сърбеж и краката ми започнаха да миришат много специфично с течение на времето. Беше малко глупаво да отида на лекар с него, защото не обичам да показвам краката си на непознати, затова реших да си купя крема Candidol, защото прочетох много положителни мнения за него. Симптомите изчезнаха след около седмица редовно смазване. Доволен съм. Досега микозата не се е върнала, така че кремът си е свършил работата. Препоръчвам.
Candidol цена

Candidol – цена

Цената на крем Candidol е много привлекателна, главно защото се състои само от естествени съставки, които са лесно достъпни и евтини. Клиентите са много доволни, тъй като производителят много често поставя много атрактивни промоции на официалния уебсайт на крема, които позволяват например да се закупи Candidol в комплект. Уебсайтът често предлага възможност за безплатна доставка до дома, поради което целият процес е изключително удобен и удобен за нашия портфейл. Това е продукт, в който определено си струва да се инвестира, когато се борите с гъбички по краката и ноктите!