cistat мнения

Cistat – цена,форум,съставки,коментари

Циститът е проблем, който ни засяга в най-неподходящия момент. За съжаление, този вид възпаление на пикочните пътища е проблем, който се повтаря, ако не се лекува правилно. Недостатъкът е, че е изключително трудно да се излекува добре пикочния мехур. Въпреки че сега може да се каже, че беше трудно, защото на пазара беше представен уникалният препарат Cistat. Популярността му нараства с всеки изминал ден, а уникалните му свойства блокират растежа на бактериите в областта на нашия пикочен мехур. Проверете как работи и дали си струва да купите!

Откъде идва циститът?

Особено жените са изложени на риск от развитие на инфекции на пикочните пътища, тъй като имат къса уретра. Местоположението му е много благоприятно за лесно навлизане на бактерии. Бактериите, които атакуват пикочните пътища, принадлежат към групата на E. Coli и са изключително опасни за нашето здраве. Ако попаднат в пикочната ни система поне веднъж, те ще се появят отново, което ще направи лечението продължително и неудобно. Струва си да се има предвид, че най-честата причина за бактериална инфекция на пикочния мехур при жените и мъжете е лошата генитална хигиена. В допълнение, възпалението може да бъде причинено и от:

 • правене на секс с някой, който има тази инфекция;
 • заболяване на бъбреците;
 • ендокринни нарушения;
 • пиене на недостатъчно количество течности;
 • ползване на обществени тоалетни;
 • увеличена простата при мъжете;
 • неправилна употреба на вагинални контрацептиви.

Много често симптомите на цистит се влошават, тъй като имунитетът ни периодично намалява.

Какво е Cistat и как работи?

Циститът е болезнено състояние, което обикновено се лекува с антибиотик. За успокояване на болката и укрепване на тялото си струва да приемате допълнителни добавки с таблетки Cistat. Можете също да ги приемате като превантивна мярка, за да предотвратите развитието на друга бактериална инфекция. Съставките на Cistat буквално обгръщат раздразнените стени на пикочните пътища, като помагат за премахването на натрупаните бактерии. Опитът за уриниране при цистит е много болезнен, неудобен и неприятен, но не и с таблетките Cistat. Хранителната добавка е с модерна формула, която се състои само от естествени съставки. Благодарение на това незабавното лечение с таблетки Cistat е напълно безопасно и не предизвиква странични ефекти. Cistat определено може да се комбинира със здравословна диета, която ще повлияе на имунитета на целия организъм. Действа почти мигновено, като носи облекчение и комфорт.

cistat цена

Кой може да използва Cistat?

Cistat може да се използва от всички, които страдат от неприятното неразположение цистит. Въпреки това, най-добре се препоръчва за жени, които са най-изложени на това заболяване. Cistat е препарат, който си заслужава да се използва за борба със симптомите, но и профилактично, в периода, когато получаваме най-много инфекции. Cistat е страхотно решение за хора с:

 • постоянна нужда от уриниране;
 • вагинално течение;
 • уринарна инконтиненция;
  болка в долната част на корема и гърба;
 • болезнено усещане за парене при уриниране;
 • генитален сърбеж;
 • необичайна миризма на урина;
 • треска.

Какво съдържа Cistat?

Cistat е хранителна добавка, чийто състав е разработен от редица специалисти. Най-голямата сила на препарата са естествените съставки, подбрани така, че да използват пълноценно техните лечебни и аналгетични свойства. Важното е, че Cistat не предизвиква никакви странични ефекти, така че е напълно безопасен за хора от всички възрасти. Основните компоненти на Cistat са:

 • екстракт от червена боровинка, който почиства пикочните пътища от бактерии и повишава устойчивостта им към всякакви атаки на микроорганизми. Има противовъзпалителни свойства и е отговорен за снабдяването на организма с витамини А, С и В12, както и цинк, йод, калий, желязо, натрий, магнезий и фосфор. Той е изключително ефективен антиоксидант и почиства тялото от всички токсини и възпалителни огнища, като по този начин го предпазва от повтарящи се заболявания;
 • мечо грозде, което е източник на органични киселини. Тяхното присъствие прави тялото ни по-устойчиво на всякакви бактериални инфекции. Предпазва и обвива пикочния мехур. Има противовъзпалителни и аналгетични свойства. Той отслабва свободните радикали и ги унищожава. Мечото грозде подпомага възстановяването на бактериалната флора, която е била увредена от инфекцията.

Пълният списък на съставките е достъпен на официалния сайт на дистрибутора на хранителни добавки Cistat.

Cistat – рецензии

Най-голямото предимство на добавката за цистит Cistat е нейната ефективност. В интернет и в много социални форуми можем да намерим много мнения и отзиви за този препарат. Той се радва на положително мнение на потребителите и потребителите, главно поради бързото действие и липсата на странични ефекти. По-долу са любимите ми мнения, намерени в мрежата.

„Циститът е проблем, който се връщаше при мен на всеки няколко месеца. Това причиняваше голяма болка и дискомфорт, но откакто научих за ефекта на добавката Cistat, всички симптоми изчезнаха завинаги. Най-накрая се чувствам облекчен и мога да го направя без болка! Препоръчвам!“

Оливия, на 24 години

„Съпругът ми и аз отидохме в планината за уикенда. За съжаление седнах на скалата и след няколко часа усетих ужасна болка в долната част на корема. Вечерта не успях да се облекча. Много ми стана неудобно. За щастие имах Citast в аптечката си, което ме спасяваше от подобна ситуация неведнъж. Сега не беше по-различно. На втория ден почувствах облекчение. Препоръчвам от сърце.”

Агата, на 32 години
cistat аптека

Cistat – цена

Хранителната добавка Cistat не е скъпа. Много хора се притесняват, че ако е толкова ефективен, вероятно струва десетки злоти. Е, това не е вярно. Благодарение на естествените съставки, цената на препарата е наистина атрактивна. Много голямо предимство е, че производителят много често поставя на уебсайта си атрактивни промоции и комплекти, които ви позволяват да закупите няколко опаковки таблетки Cistat на още по-атрактивна цена. Освен това, ако нашата покупка надвиши сумата, посочена от производителя – ще имаме безплатна куриерска доставка до вратата. Наистина е удобно!