Nomidol мнения

Nomidol – лекарство, отзива, мнения, форум

Трихофития е най-често срещаният проблем, който засяга краката и ноктите ни. Появява се най-често през лятото, защото при по-високи температури растежът на бактериите е по-изразен. Освен това по това време на годината използваме обществени басейни по-често и ходим боси. Друга причина могат да бъдат лошо подбраните обувки, които притискат стъпалото и не осигуряват нужното количество въздух вътре в обувката. При такава обувка кракът започва да се поти и създава идеална среда за развитието на гъбичките. Симптомите на трихофития причиняват значителен дискомфорт, тъй като е свързан с неприятна миризма, грозен вид на стъпалото или нокътя, както и с напукана кожа и сърбеж. За жените това е най-смущаващият проблем, защото те обикновено излагат краката си в токчета или сандали по-силно. На пазара има много лекарства, които облекчават симптомите на крака на спортист, но те не са достатъчно ефективни, за да се отървете от него напълно. Кремът Nomidol идва на помощ, който решава проблема за трихофития веднъж завинаги. Как работи и наистина има ли такива положителни отзиви?

Какво отличава крема Nomidol?

Nomidol може да се намери под формата на крем, който благодарение на неутралната си консистенция бързо се абсорбира. Не оставя мазно покритие върху кожата, което е чудесно за хора, които не го харесват. Той се абсорбира веднага след нанасяне и регулира pH на нашата кожа. Благодарение на това предотвратява неприятните миризми и има бактерициден ефект. Постоянно унищожава гъбичките на повърхността на стъпалото ни. Две седмици са достатъчни, за да премахнете напълно всички симптоми на трихофития и да се сбогувате завинаги. Независимо от тежестта на заболяването, кремът Nomidol е достатъчно силен, за да се справи с всякакъв вид гъбички и бактерии. Друго предимство на крема е, че е напълно безопасен и не съдържа странични ефекти. Благодарение на задълбочени дерматологични тестове беше възможно да се разработи естествена рецепта, която действа дори и на най-дълбоките слоеве на заразения епидермис.

Nomidol – състав

Покупката на продукт, който се бори с гъбичките по краката и ноктите, често се основава на подбора на естествени съставки. Повечето хора не искат да използват химикали, които могат да влошат симптомите или да предизвикат алергична реакция. Ето защо производителите с помощта на дерматолози и учени разработиха състава на крема Nomidol, който се основава единствено на естествени съставки. Те са:

  • Климбазол инхибира развитието на гъбичките, облекчава сърбежа;
  • фарнезол е естествено съединение, което затваря потните жлези и инхибира разпространението и развитието на бактерии. В допълнение, той има антисептичен и омекотяващ ефект;
  • витамин Е омекотява епидермиса и елиминира прекомерния пилинг;
  • хиалуронова киселина, която поддържа правилното pH на кожата и регенерира увредените тъкани;
  • Етеричните масла, които имат антибактериални свойства и придават свеж аромат.

Как да използвате крем Nomidol?

Кремът Nomidol може да се използва няколко пъти на ден, обаче, за предпочитане сутрин и вечер, така че работата му да е без прекъсване. След няколко дни ще забележим видими промени, но след около 2 седмици всичко ще изчезне. Трябва обаче да запомните за правилната хигиена на краката. Кремът се нанася най-добре върху старателно почистена и изсушена кожа, след което изчакайте, докато се абсорбира.

Nomidol – отзиви

Създателите на крема отделиха няколко месеца за разработването на перфектната формула на препарата Nomidol. Ето защо никой не се изненадва, че кремът се радва на такива положителни отзиви.

Dimitar, на 22 години
Преди известно време след завръщането си от почивка забелязах, че кожата ми на краката пожълтява и започна да се лющи. Изглеждаше зле и миришеше зле. Разбрах веднага, че е трихофития. Поръчах крем Nomidol онлайн и след седмица всички симптоми изчезнаха. Супер!

Gabriela, на 31 години
Приятно съм изненадан от действието на крем Nomidol, защото той действа много бързо на микозата на крака ми. Благодарение на него се отървах от досаден сърбеж и воня.

Nomidol цена

Nomidol – цена

Цената на препарата е много обнадеждаваща, защото на официалния уебсайт на производителя можете да попаднете на атрактивни промоции и отстъпки. Цената е много достъпна в сравнение с други подобни продукти. Цената със сигурност е адекватна по отношение на качеството му.